Blog

Karácsonyi előkészületek I.

Rózsaszínre hangolva, magyar kézműves termékek és még sok más meglepetés....

Tovább olvasom...

„Itt van az ősz, itt van újra, . . .”

Az ősz sok mindenben az elmúlást jelképezi, de nagyon sok minden kezdetét is jelenti. A naptári ősz kezdete egybe esik az iskolakezdéssel. Nem biztos, hogy szeptember első napjával ténylegesen megérkezik az ősz, sokszor még egy-két hétig élvezhetjük a kimondottan nyári időt.

Tovább olvasom...

A 2016-os divat őszi színei....

Milyen újdonságokkal találkozunk 2016-ban az őszi lakberendezési kiegészítők és dekorációk terén? A megszokott színek mellett nagyobb szerephez jut a fáradt rózsaszín és a mélybordó.

Tovább olvasom...

Kippkopp mesék és mesés ajtódíszek...

Hogy mindenki ismeri őket, afelől semmi kétségem. Marék Veronika meséinek főhőse, két gesztenyegyerek, eredeti ötletként életre kelnek...

Tovább olvasom...

Az angol pogácsa

Az angol teázás fontos kelléke a teához kínált sütemény. Ha autentikusak akarunk lenni, akkor az angol pogácsát válasszuk. A scone, ahogy az angolok nevezik, a legkedveltebb...

Tovább olvasom...

Egy napló története

Nem is olyan régen a naplóírás nagy divat volt. A múlt században elképzelhetetlen volt, hogy a lányok ne egy napló mellett zárják a napjukat....

Tovább olvasom...

A hónap kedvence: Pretty Retro

Július a kedvenc hónapom. Szembetűnően csökken a csapadék mennyisége, a nap szinte ragyog, tikkasztó meleg van....

Tovább olvasom...

Sajt szerelmeseinek

Sajt kedvelőknek ajánljuk az új Gourmet Cheese kollekció egyes darabjait...

Tovább olvasom...

Róth Anikó csodálatos világa

Róth Anikó meszeszép képeivel előszőr egy kiállításon találkoztam. Akkor még nem tudtam, hogy később gyönyörű naplók, spirálfüzetek, táskák és egyéb termékek borítóján fogom őket viszont látni. Egyedi stílusát azonnal felismertem!

Tovább olvasom...

Hagyományos angol puding receptje

Mindenkinek, aki szereti az angol hagyományos pudingot, van egy saját receptje. Én most a CREATIVE TOPS receptjét osztom meg, mivel nekem ez vált be....

Tovább olvasom...