Floran's: minden egy kertben kezdődött el....

"Mindannyiunkban van egy gyönyörű virágos kert, a lélek kertje. Minden leckével, amit az élet ad, lélek kertünk növekszik, és egyre ragyogóbbá válik. A lélek kertek békéje, fénye és boldogság-illata végül szétterjed a világban, széltében és hosszában." Ezekkel a szavakkal mutatkozik be egy lelkes csapat, amely egy meseszép környezetben, a Balaton-felvidéken nekilátott egy álom megvalósításához. Saját márkás szappanjaikból árad a természet iránti tisztelet, az egészségtudatos élet. Bemutatjuk a Floran's szappan családot.

Kezdjük az elején. Sokakban felmerül a szappanokkal kapcsolatban egy kérdés: mitől is jó egy szappan? Érdemes több szempontot is figyelembe venni, hisz nem vagyunk egyformák. Régebben nem foglalkoztam azzal, hogy milyen szappant veszek. Általában a reklámokból ismert termékeket kerestem az üzletek polcain, de amikor először elmentem egy kézműves vásárba, őszintén bevallom, meglepődtem, mennyi különleges szappan létezik. Azóta eltelt közel húsz év, és megtanultam értékelni az igazán egyedi és főleg természetes anyagokból, kis manufaktúrákban készült kis csodákat. Most már tudom, hogy az igazán jó szappan szennyeződésmentes, sima textúrával és egyenletes színnel rendelkezik. Az első használattól az utolsóig kiválóan habzik. Hosszú ideig meg kell őrizze az állagát, keménységét. Ami a legfontosabb: kizárólag temészetes, ellenőrzött növényi alapanyagokból készüljön!

A Floran's szappanok pont ezeknek a kritériumomnak felelnek meg. A kőolaj-származékok helyett növényi olajokból készülnek, a legfőbb alkotóelemük a 100%-os minőségi garanciával rendelkező pisztáciaolaj és az organikus shea vaj. A szappanok illatát a varázslatos és sokoldalú gyógynövényekből, virágokból és gyümölcsökből nyerik, melyeket a világ legszebb kertjeiből válogatják össze. Továbbá nem tartalmaznak semmilyen mesterséges színezéket, tartósítószert, és természetesen parabénmentesek. A francia kézműves szappangyártás hagyományai alapján készülnek, olyan technológiával, amely garantálja a szappanok különleges tulajdonságait.

Kollekciójuk hatféle virágillatú és egy különleges, ünnepi Angel's silk szappanból áll.

Akác, a tavasz illata

Rózsa, a szépség illata

Levendula, a béke és a nyugalom illata

Tubarózsa, a szerelem illata

Verbéna, az újjászületés és a frissesség illata

Szőlő. a fiatalság és a kortalanság illata

Angel's silk, a nosztalgikus karácsonyok illata. Egy csipet narancs, fahéj, szegfűszeg. Angyalian selymes, amely a feldíszített fenyőfa és a frissen sült mézeskalács fűszeres illatát idézi. Egy igazi kényeztető luxus a hétköznapok világában.

Vissza a bloghoz