A 2016-os divat őszi színei....

Hamarosan búcsút int az ősz a nyárnak! A nappali hőmérsékletek sokszor még elérik a nyáron megszokott forróságot, de érezhetően rövidülnek már a nappalok és hűvössebbé válnak az éjszakák. A természet lassan reagálni kezd a hőmérséklet ingadozásra és felkészül a tél érkezésére. Ennek a folyamatnak a kezdete az igazi ősz beköszönte: amikor is lassan a fák lombjai meseszép színkavalkádba borulnak, beérnek a termések, a piac pultjain megjelenik a sütőtök, a virágosnál pedig a krizantém ezerféle változata.

Milyen újdonságokkal találkozunk 2016-ban az őszi lakberendezési kiegészítők és dekorációk terén? A megszokott színek mellett nagyobb szerephez jut a fáradt rózsaszín és a mélybordó. Bevallom, nekem nagyon tetszenek. Katie Alice már 2012-ben e két színt választotta az őszi kollekciója alapjául. A Highland Flind idén igazi reneszánszát éli! Igaz, az elmúlt négy évben is töretlen volt a sikere.

A Marche Aux Fleurs termékekkel régi múlt idők hangulatát varázsolhatjuk otthonunkba. Nem kimondottan kizárólag őszi virágokat ábrázoló motívumok jelennek meg a porcelánokon, mégis a színösszeállítás nagyon beleillik az idei őszi trendbe.

Róth Anikó illusztrátor Hónapok című kollekciója minden darabja egy-egy hónapot jelenít meg. A szeptembert jelképező Szarvas lánnyal több terméken is megjelenik, mint például notesz, táska...

A KippKopp őszi kopogtatók csupa temészetes alapanyagokból készülnek: szárított virágokból és termésekből. A földszínű termések mellett itt is nagyon jól mutatnak a mélybordó és fáradt rózsaszín kiegészítők.

Boros Zsuzsa virágkötő munkáit volt már szerencsénk megismerni, hisz 2015-ös karácsonyi kínálatunkban nem hiányozhattak a műhelyéből kikerült csodái: adventi koszorúk, ajtódíszek és a grincsfák. Az idei őszi trendeknek megfelelően az általa készített dekorációkból sem hiányozhatnak a mélybordó és fáradt rózsaszín kiegészítők.

Ne feledkezzünk meg az őszi időszakra eső családi, baráti eseményekről sem! Az ünnepi terítés is lehet trendi, válasszunk olyan kiegészítőket (termések, száraz falevelek, élő virág a vázában, terítő, szalvéta, gyertya), amelyek az idei ősz nélkülözhetetlen színkonbinációjában pompáznak!

Vissza a bloghoz