La Cafetiere

Bemutatjuk a LaCafetiere termékek csodálatos világát! Elsősorban a forró italok szerelmeseinek ajánljuk, azoknak, akik szeretik a különleges, stílusos és nem mindennapi dolgokat.

Közel ötven évvel ezelőtt a cég első termékével, az ikonikus Classic Chrome Cafetière®- egy eredeti francia dugattyús kávékészítővel- elindult a világhódító útjára.

A LaCafeterie olyan dizájn termékeket kínál, amelyekkel otthonunkba varázsolhatjuk a francia kávéházak és az angol teázók hangulatát. Az utóbbi években a divatos „La dolce vita” érzés eljutott hozzánk is, így az angliai Corby székhelyű cég termékei már kaphatók Magyarországon, és természetesen az üzletünkben is. Kínálatunkban hagyományos kotyogós kávéfőzők, dugattyús vagy pumpás tea/kávé készítők és forró csokoládé főzőedények találhatók.

Barcelona kollekció

Újdonság a három méretben, praktikus belső szúrővel felszerelt teás kanna, amelyben a szálas teák készítése gyerekjáték! Idén már hozzá illő cukortató és citromkiöntő is kapható.

A teázást kedvelőknek ötletes ajándék lehet az egyszemélyes teáskészlet, amely kannából és csészéből áll. Egymásra rakva tárolható.

A kész forró italok tálalásához pedig teás és kávés kannákat, csészéket, bögréket és különleges poharakat kínálunk.

A La Cafetiere Cooper kollekció exkluzív darabjai mint például a kézi kávédaráló, teás kanna szűrővel vagy teás-, mokkás-, hosszú kávéskanalak, ajándéknak is kiválóak. Hisz ki nem örülne egy egyedi, hagyományos kézi munkával, réz borítással készült praktikus kiegészítőknek. Egyedi stílust kedvelőknek ajánljuk!

Forró csoki recept

Hozzávalók:

La Cafetiere edény

6 dcl tej

200g 60% kakaótartalmú étcsokoládé

izlés szerint 1-2 tk cukor

csipet fahéj

tejszínhab és csokiforgács a díszítésre

A La Cafetiere edénybe feltesszük főzni a tejet, magasabb zsírtartalmú tejből finomabb a forró csoki! Amikor a tej elkezd gyöngyözni (tehát még nem forr), levesszük a tűzről és beletesszük a csokoládét, cukrot és a fahéjat. 2 percig kevergetjük, amíg nem olvad fel a csoki. Utána a habosító szerkezetet ráhelyezzük az edényre és erős mozdulatokkal felhabosítjuk a forró csokit. Poharakba töltjük, tejszínhabbal és csokiforgáccsal díszítjük!

Origin kollekció új darabjai: kotyogós kávéfőző és füles pohár réz borítással

Dulpafalú termosz, elegáns réz borítással, kétféle méretben

Vissza a bloghoz