Újdonság: a Wild Apricity kollekció

Katie Alicet a változó évszakok inspirálták, amikor megalkotta a legújabb kollekcióját, a Wild Apricity-t. Szülővárosában, Stanfordban, kéthetente megrendezett termelői piacon sétálva, született meg az ötlet. Az ősz hangulata szinte a kollekció minden darabjáról visszaköszön: a rozsdabarna lombozat, nyár végén teljes pompában tündöklő vadvirágok kavalkádja, a nélkülözhetetlen angol rózsa és a különleges színek kombinációja.

Egy meglepő motívum is megjelenik a tányérokon, egy vízimadár, amely éppen vadászatra készül valahol egy tó partján. Ezzel az őszi vadászati idény kezdetére utal, amikor is a meseszép brit vidéket ellepik a vadászatnak hódoló angolok. Egy másik motívum is megjelenik, éspedig egy gyönyörű csipke mintája. Az ihletet egy párizsi butikban vásárolt csipkéből készült karkötő adta.

A Wild Apricity kollekció első darabjai között megtalálhatók a bögrék, csészék aljjal és a tányérok. Mivel a kollekció nagy sikert aratot a közelmúltban megrendezett lakberendezési kiállításokon, Katie Alice elkezdett dolgozni a következő kiegészítőkön is. Az újdonságokra még egy kicsit várni kell jövő tavaszig.

A Wild Apricity kollekció kapható októbertől az üzletünkben, ill. rendelhető a www.shop.villamajolika.hu oldalon.

Vissza a bloghoz