Elkészült a webáruházunk!

Célunk egy olyan webáruház megalkotása volt, amelyben mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő konyhai kiegészítőket, lakberendezési- és ajándéktárgyakat. Közel 18 éves kiskereskedelmi múlttal rendelkezünk, így a sok év alatt megszerzett tapasztalatokat tudjuk itt kamatoztatni. A webáruházunk kínálatát és az ajánlott szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy az minőségi legyen és a mai kor elvárásainak megfeleljen. Lényegesen többre vágyunk, mint amit a webáruházak sokasága kínál.

Célunk minnél több elégetet és visszatérő vevő.

A webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy annak használata egyszerű és gyors legyen. A termék leírásoknál igyekszünk minél több információt megosztani egy termékről, különösen annak használatáról. Saját és a vevőink tapasztalataikra hivatkozva, ötletekkel és hasznos praktikáákkal látjuk el a leendő vevőket.

Mindent megteszünk azért, hogy a kiválasztott termékek a legrövidebb időn belül elérjenek a megrendelőinkhez. Ennek érdekében saját raktárkészletről dolgozunk, és egy piacvezető csomagküldő szolgáltatásait is igénybe vesszük. A kiszállítást 2 munkanapon belül indítjuk.

Ennek csak egy feltétele van, a rendelést az adott napon 12:00 óráig meg kell kapnunk. A 12:00 óra után beérkezett rendeléseket is igyekszünk feldolgozni, de az aznapi csomagfeladást garantálni nem tudjuk.

Csomagküldő szolgáltatással házhoz visszük a rendeléseket, vagy igény szerint CsomagPonton átvehetők. A rendelések az üzletünkben is személyesen átvehetők, munkanapokon 9:00-18:00 között, szombaton 9:00-13:00 óráig. Ha az általunk forgalmazott márkák bármelyik terméke nem található a webáruházunk kínálatában, azt beszerezzük. Ehhez elég csak felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

Nyitási akciónk keretében most ingyenesen szállítjuk ki a megrendelt termékeket, értékhatártól függetlenül. Az akció 2018. szeptember 30-ig tart. Jó böngészést kívánunk!

A webáruház csapata :)

Vissza a bloghoz