Ditsy Floral és Katie Alice

Katie 2012-ben alkotta meg a Ditsy Floral kollekcióját. A szándéka az volt, hogy elbűvölje a hagyományos angol teázás kedvelőit. Sikerült is neki, mivel az apró, romantikus virágokkal, kecses formákkal és elegáns arany szegéllyel megálmodott darabok meghódították a nemzetközi piacokat, így Minálunk is nagy kedvenc lett!

Egy-két évvel ezelőt úgy tűnt, hogy a vintage és a shabby-chic stílusok kezdenek feledésbe merülni. A közelmúltban megrendezett nemzetközi lakberendezési kiállításokon örömmel tapasztaltam, hogy ez még sincs így, mivel a hagyományosan e két irányzatot képviselő forgalmazók sok meseszép újdonsággal rukkolnak elő.

Katie reagálva ezekre úgy döntött, hogy ő is bővíti a kollekcióját; nem csak új színek jelennek meg, de teljesen új termékek is. Az erőteljesebb rózsaszín mellett a "bluey-green", kékes-zöld színvilág teszi a kollekciót változatosabbá.

Újdonság a lapos- és mélytányér, hozzá illő négyféle desszertes tányérral. Remélem, az étkészlet a továbbiakban új darabokkal fog bővülni, mivel ebben a stílusban ilyen gyönyörű kollekció szinte fellelhetetlen.

Fotók: KAtie Alice+Creative Tops

Vissza a bloghoz